Bilgi-wiki

Erkeklerde saç dökülmesi

cousin | 6/03/2009 | 0 yorum

Erkeklerde sıklıkla rastlanan bir sağlık sorunu saç dökülmesidir. Bazı erkekler sürekli kellik sorunu öle mücadele içerisindedir. Bunun yanında gelişen tıp alanındaki faaliyetler kellik sorunu önyecek ve saç dökülmesini azaltacak bitkisel ve doğal yöntemler geliştirilmiştir.

Erkeklerde saç dökülmesi ortalama olarak 22 yaşından sonra başlamaktadır. Uzmanlara göre erkeklerde saç dükülmesinin nerdenkerinden biri olarak cinsiyet gösteriliyor. Yani erkeklerde saç dökülmesi bayanlara göre daha fazla olmaktadır. Bir başka en büyük etken ise stres olarak bilinmektedir. Günümüzde gelişen olaylar karşısında sinir ve stresin üstesinden nasıl geleceğimiz ise bir başka merak konusu.

Bilmemiz gerek bir başka husus erkeklerde saö dökülmesi tedavilerinin üzerinde yoğun bir çalışma ve bununla birlikte gelen büyük gelişmeleder vardır. Birçok ilaç firması erkeklarde saç dökülmesi üzerinde çeşitli ilaçlar piyasaya sunmaktadırlar. Tavsiye olarak erkeklerde saç dökülmesi önleyi faktörlerden doğal ve bitkisel ürünler tercih edilmelidir.

Bunların dışında saç dökülmesini engelleyemediyseniz ve kellik problemi ile karşı karşıyasanız bunun son çözümü olarak en etkili seçim saç ekimi olacaktır. Genetik saç dökülmesi en büyük ve sıklık gösteren erkeklerde saç dökülmesi nedenlerindendir. Saç ekimi bunlara karşı geliştirilmiş çözümdür. Saç ekimi hakkında bilim ve tıp arasında yapılan çalışmalar teknoloji ile birlikte gelişerek yeni yöntemler ve etkili çözümler ortaya çıkarılmıştır. Lazer sayesinde yapılan saç ekim işlemi acı vermez ve uzun yıllar boyunca kullanabilceğiniz bir saçınız olur.

Lazer saç ekimi işlemini yaptırmak herkeze uygun olmayabilir. Çünkü pahalı bir işlevdir, bunun yerine doğal ve bitkisel ürünleri saç dökülmesi için kullanmanız önerilir.

Category: , , , ,

0 yorum